Szervezetünk

Dr. Misek János a Bonafort Kft. munkatársaként dolgozik. A több éves együttműködés során természetessé vált a társaság vezetésének és János hívő, katolikus értékrendekjének azonossága, és így egyértelmű volt, hogy a társaság János mögé áll az esemény megvalósításában.

Érme Hálózat

A Bonafort alapítója mindig is elkötelezett volt amellett, hogy a gazdasági működés során figyelemmel kell lenni Isten Országának építésére itt a Földön, melyet mindig lehetséges eszközzel támogatott is.

“Személyes elkötelezettségünk, Krisztusba vetett hitünk indít arra, hogy partnerszervezetünkkel, az ÉRME hálózattal ( ÉRME Hálózat – ÉRtékMegőrző Nonprofit Kft. ermehalo.hu ) támogassuk a hitben való megújulást, magunk is aktívan szerepet vállaljunk ezt támogató alkalmak létrejöttében.”

Bonafort

A Bonafort KFT az emberi kapcsolatok területeivel foglalkozik. Munkahely keresés, munkaerő kölcsönzés, képzések, egyéni és csoportos fejlesztési igények feltárásával és kivitelezésével nyújt támogatást magán embereknek és szervezeteknek egyaránt. Tevékenysége elsődlegesen az egészségiparra fókuszál.

További konkrét információk fellelhetők: https://bonafort.hu/