Meghívott előadó

KIT Light

Fórizs Attila

Fóris Attila

KIT LIGHT, Budapesti Autonóm Gyülekezet

Mit mond Rólad Isten?

Kapcsolataink a családban, a közösségeinkben, a barátságainkban sok támadásnak vannak kitéve.

Hamar felfedezzük egymásban a hibát. A hibákat, bűnöket fókuszba állítva, negatív véleményünknek hangot adva komoly rombolást tudunk előidézni egymás lelkében, hitében, identitásában.

Hogyan lehet kikerülni ebből a gonosz rendszerből? Az emberek véleménye számít, vagy az, hogy mit mond Rólad Isten?

Fóris Rita

Fóris Rita

KIT Light, Budapesti Autonóm Gyülekezet

Ki így, ki úgy

Fóris Rita vagyok, 3 gyerekes édesanya, végzettségem szerint zongoratanár és kamaraművész, de jelenleg a Magyar Hajnal Énekstúdió énektanáraként működöm. 

1999 -ben tértem meg, 2002 óta a Budapesti Autonóm Gyülekezet családjába tartozom. 

Szolgálati területeim főként a dicsőítés, az ifjúsági munka és a nők felé való szolgálat. 

Az új teremtés kapcsán szeretnék többek között arról beszélni, hogy az az eredeti, újonnan született, senki mással össze nem hasonlítható ember fussa a saját egyedi pályáját. Vegye át a minden nap friss, megújuló kegyelem által munkálkodó hit- küldetését, merjen önmaga lenni, és aknázza ki új teremtésének összes kincsét, talentumát, kreativitását!

Dobozi Péter

Dobozi Péter

KIT LIGHT, Budapesti Autonóm Gyülekezet

Profán imádók

Nős, 3 gyerek édesapja, üzletember és cégvezető, startup vállalkozó és üzleti mentor, KIT Light szolgáló

Az elődásom témája: Profán imádók

Gyaraki Dávid

Gyaraki Dávid

KIT LIGHT SZolgáló, Budapesti Autonóm Gyülekezet

10 éve az Úrral, a BPA ifjúságának és a REGIO JÁTÉK marketingosztályának vezetője, aki boldog házasságban él, 2 gyönyörű gyermek édesapja, és egy gyönyörű nő férje.

Megfogyva bár, de törve nem

Mihez kezdjek, ha el vagyok fáradva, kevés a hitem? Hol van ilyenkor az Isten és mit gondol rólam? Hogyan fogok innen felállni, van-e egyáltalán még remény? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Gyaraki Dávid szombat délelőtt.

Dobozi Ágnes

Dobozi Ágnes

KIT LIGHT SZolgáló, Budapesti Autonóm Gyülekezet

Semmit az útra ne vigyetek! /Luk 9,3/

Szombathelyi származású, a Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után Budapest maradt az otthona. Multinacionális vállaltoknál értékesítési vezetőként dolgozott, jelenleg  a PAX televízióban vezet egy női talkshow-t. Három gyermek édesanyja, a KIT Light és a CfaN szervező csapat tagja. 21 évesen adta át az életét Istennek, azóta a legfőbb vágya, hogy egyre szorosabb közösségben éljen Jézus Krisztussal.

Amikor Jézus kiküldte a tanítványait, felruházta őket mindennel, amire szükségük volt a küldetés teljesítéséhez. Akkor konkrétan az evangélium hirdetéséről és gyakorlati bemutatásáról volt szó, ehhez megkapták a felhatalmazást, és az erőt, hogy gyógyítsák a betegeket, kiűzzék a démonokat, és hirdessék  Isten országának az örömhírét, a bűnbocsánatot, a megváltást. Jézus nem engedte meg nekik, hogy a rajtuk lévő ruhán kívül bármit is vigyenek az útra, semmi olyat, ami emberi megfontolás és tervezés alapján egy gyalogos „utazáshoz” szükséges lehet: élelem, vándorbot, pénz, váltás ruha… Az egyetlen dolog, amivel útra bocsátotta őket Jézus, és amit magukkal vittek a tanítványok, az az isteni szó volt, Jézus kiküldő, felhatalmazó szava. És ez elég  volt a győzelemhez! 

Velük vajon hogy történik mindez?

El tudjuk hinni azt, hogy Isten kiküldő szava elég nekünk ahhoz, hogy elvégezzük a ránk bízott feladatot, bármi is legyen az?

Vagy azt elemezgetjük, képesek vagyunk-e rá, és megvan-e minden szükséges felszerelésünk?

Fóris Attila és a KiT Light

Szeretném élőben látni