Meghívott előadó

Dylan Long

Dylan Long

Dylan Long

Awakening Europe, Németország EU

Dylan Long egy olyan fiatalember, aki ég a vágytól, hogy emberi lelkeket menthessen meg.

Arra törekszik, hogy az emberek ne csak higgyenek Jézusban, de úgy is éljenek mint ő. Meglátása szerint el kell mozdulni a vallástól és életstílussá tenni mindezt, legyen szó akár fiatalról, akár régebb óta fiatalról. Dylan meglehetősen újszerű stílusban közelíti meg az élet és halál témaköreit, megvilágosodással, gyakran humoros, könnyed formában.

Valódi keresztény életstílusban beszél, mondanivalója tartalmas, mégis egyszerű és könnyen érthető. Zimbabwe-ban született, Dél-Afrikában nőtt fel. Harmadik generációs misszionárius családból származik, útravalóul gazdag spirituális örökséget kapott. Iskoláját a kaliforniai Redding városában működő Bethel egyházi iskolában végezte.

Élete akkor vett éles fordulatot, amikor meghallotta Isten kérdését: “Mi fontosabb számodra? Az emberi élet, az emberfélés, vagy az emberek örök élete?” Azóta az emberek örök életének gondolatával éli az életét és azon munkálkodik, hogy az egyházat is ezzel a gondolkodásmóddal ruházza fel.


2016-ban Reinhard Bonnke evangélista iskolájába járt Floridában. Később 2016-ban Németországba költözött, hogy a Európa felrázása érdekében egyfajta küldetési koordinátorként, egyszerre közel 10.000 embert próbáljon elérni a világ leginkább ateistának kikiáltott országaiban.

Dylan azt szeretné látni, hogy az egyház az igazság és Jézus nevében van felvértezve mindannyiunk üdvözülése érdekében!

Dylan előadásai

Szeretném élőben látni