A létezés ajándék

  • Blog

A létezés ajándék

„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” (Máté 11,28)

Máté 11,28

Kikhez szólunk ezen a konferencián?

Azokhoz, akiknek szívében egy „Isten alakú űr tátong”, de már sejtik, hogy az élet egy csoda, a létezés minden pillanata egy ajándék, és szeretnének a továbbiakban Isten jelenlétében élni. Azokhoz akik hisznek Istenben, és hallottak Jézusról, de még nem ismerik őt, azonban szívesen találkoznának vele.

Minden ember, így a megért keresztények életében is váltják egymást „jó” és „kevésbé jó”, sőt néha embert próbáló időszakok, amikor is újra és újra szembesülnünk kell azzal, hogy a LÉTEZÉSÜNK, ÉLETÜNK: nem öncélú bolyongás a semmiben, nem is fárasztó robotolás, hanem AJÁNDÉK! Ugye, milyen nehéz néha ezt még ki is mondani? Szeretnénk, ha a Konferencia résztvevői az ÉLET minden egyes percét AJÁNDÉKNAK tekintenék, egy folyamatos, minden pillanatban az Atyától érkező teremtésként, amit ajándékba kapunk minden nap, minden percben, egész életünkben. Az Élet: az Atya Végtelen Szeretetének állandó jele, bizonyítéka. Szeretnénk, ha mindezzel nem csak mi keresztények szembesülnénk, hanem megmutatnánk ezt azoknak is, akiknek a szívében még egy „Isten alakú űr tátong”, töltsük be ezt az űr együtt a Konferencián!

Tags: